Nieuws
Dead by Daylight

Nieuwe Resident Evil-cross-over in Dead by Daylight op komst

Ook is er een samenwerking met Attack on Titan aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Er komt een tweede Resident Evil-cross-over naar Dead by Daylight.

Vorig jaar kwam er al een Resident Evil-cross-over in Dead by Daylight beschikbaar - toen werden de personages Jill Valentine en Leon S. Kennedy toegevoegd, alsmede de Nemesis. Het gaat nu echter om een nieuwe samenwerking genaamd Resident Evil Chapter: Project W.

Het is nog niet precies bekend wat de samenwerking inhoudt, al speculeren fans dat 'Project W' slaat op de komst van Albert Wesker. Het enige dat officieel bekend is gemaakt, is dat de samenwerking "meer personages uit de legendarische horrorfranchise bevat". Het nieuwe Resident Evil-hoofdstuk moet ergens dit jaar in Dead by Daylight verschijnen.

Verder werd een samenwerking met de anime Attack on Titan onthuld. Het gaat om een puur esthetische toevoeging: er komen tien verschillende outfits voor zowel moordenaars als overlevers beschikbaar. Er is nog geen volledige lijst, maar duidelijk is dat Dwight als Eren uitgedost kan worden, Zarina als Hange en Oni als de Armored Titan.

Bovenstaande informatie werd gisteren tijdens een livestream rondom het zesde jubileumjaar van Dead by Daylight onthuld. Daarin werd ook aangekondigd dat er een datingsim gebaseerd op de multiplayergame in de maak is, genaamd Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mogelijk vervolg op of spin-off van Warframe in de maak 'Call of Duty: Warzone 2 lijkt meer op Blackout-modus uit Black Ops 4'
0

Reacties op: Nieuwe Resident Evil-cross-over in Dead by Daylight op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.