Nieuwe regisseur Uncharted-film begint opnieuw met script | Gamer.nl

Nieuwe regisseur Uncharted-film begint opnieuw met script | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Burger heeft het script van de vertrokken regi eur David O. Ru ell überhaupt niet gezien. Dat script werd naar verluidt afgeschoten, omdat het te weinig overeenkomsten vertoonde met de games. Burger kiest voor een andere aanpak: "We beginnen helemaal opnieuw en gaan terug naar de game, want er zitten heel veel coole dingen in de game [...]. Het is echt een van de meest filmische videogames en eentje met echte uitgediepte personages.Er zijn veel intense momenten die ik, als ze werken in het verhaal van de film, wil gebruiken."

Burger zegt te weten dat veel Uncharted-fans graag Castle- en FireFly-ster Nathan Fillion in de hoofdrol zouden willen zien. Hoewel hij zegt Fillion een goede acteur te vinden, gaat hij pas op zoek naar iemand voor de rol als het script af is. Volgens Burger zijn er veel acteurs die de rol kunnen spelen, ook al lijken ze niet op hoofdpersonage Nathan Drake. Fillion heeft zelf al eens aangegeven de rol graag op zich te willen nemen. Regi eur David O. Ru ell had Mark Wahlberg aangetrokken voor de rol, die is echter samen met de regi eur opgestapt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou