Nieuwe regisseur Kane & Lynch stapt ook op | Gamer.nl

Nieuwe regisseur Kane & Lynch stapt ook op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De producenten van de film zijn op dit moment op zoek naar een andere geschikte regi eur. Als gevolg hiervan kan er mogelijk pas begin 2011 begonnen worden met de opnames. Zij hebben onder meer Wayne Kramer, F. Gary Gray en Antoine Fuqua als mogelijke vervangers op het oog. In de verfilming zullen de rollen van Kane en Lynch worden vertolkt door respectievelijk Bruce Willis en Jamie Foxx.

Dog Days

Onlangs kwam het tweede deel in de serie, Kane & Lynch 2: Dog Days uit. Dog Days houdt de karakteristieke multiplayer van het eerste deel aan, maar kent een andere insteek voor zijn singleplayer. Daar ligt de nadruk op de grafische stijl, die het effect van een cameraman die Kane en Lynch volgt moet nabootsen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou