Nieuwe Red Baron op Kickstarter gezet | Gamer.nl

Nieuwe Red Baron op Kickstarter gezet | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Slye was één van de oprichters van Dynamix, waar hij naast games als Red Baron ook Aces over Europe, Aces of the Pacific, Arcticfox en A-10 Tank Killer ontwikkelde. Hij vraagt 250.000 dollar voor de nieuwe Red Baron.

Het spel richt zich wederom op gevechtsvliegtuigen, maar moet nu ook een online multiplayer bieden. Wedstrijden zullen tu en de twintig en veertig minuten duren en maximaal vijftig spelers bevatten. Er komen zowel historisch accurate maps als maps geïnspireerd door het MOBA-genre.

Daarnaast moet het spel een singleplayercampagne met dertig mi ies bieden, die zich alle tu en 1915 en 1918 afspelen. Deze mi ies worden willekeurig gegenereerd en spelers kunnen hun eigen vliegtuigen aanpa en en medailles winnen.

Red Baron zou daarbij geen abonnement krijgen, geen pay to win-mogelijkheden en ook geen DRM. Verder moet virtual reality-bril Oculus Rift ondersteund gaan worden. Het spel kan verder gespeeld worden met verschillende controllers, waaronder die van de Xbox 360. De ontwikkelaar hoopt echter dat vliegen met muis en toetsenbord net zo goed gaat werken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou