Nieuwe Rabbids-game onthuld voor Nintendo Switch in China

Nieuwe Rabbids-game onthuld voor Nintendo Switch in China

Er is een trailer verschenen voor een nieuwe Rabbids-game. De partygame heeft een Chinees thema en wordt waarschijnlijk exclusief in China uitgebracht.

Ubisoft gaat aankomend weekend op de China Digital Entertainment Expo, ook bekend als ChinaJoy, een nieuwe Rabbids-game aankondigen voor de Nintendo Switch. Hoewel Ubisoft of Nintendo zelf nog niks bekend hebben gemaakt, wist analist Daniel Ahmad al de trailer van het spel te delen op Twitter.

In de video, die vijftig seconde duurt, is te zien dat het nieuwe Rabbids-spel een partygame wordt voor maximaal vier spelers. Het spel heeft een Chinees thema en wordt dan ook ontwikkeld door het in China gevestigde Ubisoft Chengdu. Daniel Ahman omschrijft het spel als een ontmoeting tussen Rabbids en Journey to the West, een van de klassieke Chinese literaturen.

De kans is groot dat de nieuwe Rabbids-game exclusief wordt uitgebracht in China voor de Nintendo Switch, wanneer de console lanceert in het land. Vorige week kondigde internetbedrijf Tencent nog aan dat er op 2 augustus een persconferentie wordt georganiseerd in samenwerking met Nintendo, in het teken van de lancering van de Nintendo Switch in China.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou