Nieuws
Rabbids

Nieuwe Rabbids-game onthuld voor Nintendo Switch in China

Partygame voor vier spelers

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Er is een trailer verschenen voor een nieuwe Rabbids-game. De partygame heeft een Chinees thema en wordt waarschijnlijk exclusief in China uitgebracht.

Ubisoft gaat aankomend weekend op de China Digital Entertainment Expo, ook bekend als ChinaJoy, een nieuwe Rabbids-game aankondigen voor de Nintendo Switch. Hoewel Ubisoft of Nintendo zelf nog niks bekend hebben gemaakt, wist analist Daniel Ahmad al de trailer van het spel te delen op Twitter.

In de video, die vijftig seconde duurt, is te zien dat het nieuwe Rabbids-spel een partygame wordt voor maximaal vier spelers. Het spel heeft een Chinees thema en wordt dan ook ontwikkeld door het in China gevestigde Ubisoft Chengdu. Daniel Ahman omschrijft het spel als een ontmoeting tussen Rabbids en Journey to the West, een van de klassieke Chinese literaturen.

De kans is groot dat de nieuwe Rabbids-game exclusief wordt uitgebracht in China voor de Nintendo Switch, wanneer de console lanceert in het land. Vorige week kondigde internetbedrijf Tencent nog aan dat er op 2 augustus een persconferentie wordt georganiseerd in samenwerking met Nintendo, in het teken van de lancering van de Nintendo Switch in China.

Dit artikel delen:

Lees meer

Apex Legends-toernooi met prijzenpot van 500.000 dollar aangekondigd Oxygen Not Included verlaat early access
0

Reacties op: Nieuwe Rabbids-game onthuld voor Nintendo Switch in China

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.