Nieuwe R-Type-games aangekondigd

Nieuwe R-Type-games aangekondigd

Granzella heeft twee nieuwe games in de R-Type-franchise aangekondigd: R-Type Final 3 Evolved en R-Type Tactics I - II Cosmos.

De aankondiging werd gedaan in het meest recente nummer van de Japanse uitgave Famitsu. R-Type Final 3 Evolved is gebaseerd op R-Type Final 2, maar bevat verbeterde graphics, zeven nieuwe levels, meer dan honderd bestuurbare schepen, minigames en ondersteuning voor PlayStation VR2. De game moet in maart 2023 in ieder geval in Japan uitkomen - een Westerse release is nog niet aangekondigd.

R-Type Tactics I - II Cosmos is een collectie van R-Type Tactics en R-Type Tactics 2: Operation Bitter Chocolate. Naast beide games zitten er ook nieuwe missies en online gameplay bij toegevoegd. Ook moet de intelligentie van vijanden zijn verbeterd. De game komt ergens in 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

R-Type is een langlopende shoot-em 'up-reeks waarin spelers horizontaal over het scherm vliegen en vijandelijke aanvallen proberen te overleven. De eerste game in de reeks kwam in 1987 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou