Nieuws
R-Type Final 3 Evolved

Nieuwe R-Type-games aangekondigd

Waaronder een nieuwe PS5-game en een collectie

Geschreven door Michel Musters op
Granzella heeft twee nieuwe games in de R-Type-franchise aangekondigd: R-Type Final 3 Evolved en R-Type Tactics I - II Cosmos.

De aankondiging werd gedaan in het meest recente nummer van de Japanse uitgave Famitsu. R-Type Final 3 Evolved is gebaseerd op R-Type Final 2, maar bevat verbeterde graphics, zeven nieuwe levels, meer dan honderd bestuurbare schepen, minigames en ondersteuning voor PlayStation VR2. De game moet in maart 2023 in ieder geval in Japan uitkomen - een Westerse release is nog niet aangekondigd.

R-Type Tactics I - II Cosmos is een collectie van R-Type Tactics en R-Type Tactics 2: Operation Bitter Chocolate. Naast beide games zitten er ook nieuwe missies en online gameplay bij toegevoegd. Ook moet de intelligentie van vijanden zijn verbeterd. De game komt ergens in 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

R-Type is een langlopende shoot-em 'up-reeks waarin spelers horizontaal over het scherm vliegen en vijandelijke aanvallen proberen te overleven. De eerste game in de reeks kwam in 1987 uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft werkt voorlopig niet meer aan streamingapparaat Project Keystone Valve adviseert ontwikkelaars om hogere europrijzen op Steam te vragen
0

Reacties op: Nieuwe R-Type-games aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.