Nieuwe Quantic Dream-game bevat mogelijk competitieve elementen

Nieuwe Quantic Dream-game bevat mogelijk competitieve elementen

Quantic Dream zoekt een werknemer die ervaring heeft met het maken van competitieve games.

Hoewel het daarmee niet is bevestigd, lijkt het waarschijnlijk dat de nog onaangekondigde nieuwe game van de ontwikkeling competitieve elementen bevat. 

Op de website van de ontwikkelaar wordt gezocht naar een senior game designer die zich richt op competitieve elementen. Zo moet de persoon in kwestie "bekend zijn met de problemen van het balanceren van een competitieve of strategische game" en moet diegene "veel kennis over competitieve games" hebben.

In een andere vacature voor senior game economy designer wordt gezocht naar iemand die ervaring heeft met het ontwerpen van virtuele items, waarbij het analyseren van data over hoe de aankoop van deze items in de smaak valt een essentieel onderdeel van het werk is. Dat zou mogelijk kunnen duiden op microtransacties.

De meest recente game van Quantic Dream is Detroit: Become Human. Daarvoor maakte de studio onder andere Heavy Rain. Het competitieve aspect is opvallend, omdat de voorgaande games van de ontwikkelaar zich volledig richten op filmische ervaringen voor één speler.

In 2019 liet Quantic Dream al weten dat toekomstige games van de ontwikkelaar multiplatformreleases worden. Voorheen kwamen de games van Quantic Dream bovenal op PlayStation-consoles uit. De meest recente releases zijn ruim na hun lancering op PlayStation-consoles wel op pc uitgekomen.

Detroit: Become Human

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou