Nieuws
PUBG

Nieuwe PUBG-map Savage nu te spelen op testservers

Voor spelers met een code

Geschreven door Bob van der Laan op
De nieuwe 4x4-map voor PlayerUnknown’s Battlegrounds is nu te spelen op testservers van de game op pc. De map genaamd Savage is tot en met 5 april te testen voor PUBG-spelers met een code.

PUBG-spelers konden zich afgelopen weekend inschrijven voor de testservers om de zogenoemde Codename: Savage uit te proberen. Helaas zijn op het moment van schrijven geen codes meer beschikbaar om de map te testen.

PUBG Corp. heeft laten weten dat het een kleinere test is dan normaal en dat het in de toekomst van plan is om grotere tests te houden als de map in een betere staat is. Begin maart maakte Brendan Greene, beter bekend als PlayerUnknown, de plannen bekend voor een nieuw gebied in PlayerUnknown’s Battlegrounds. De kleinere 4x4-map moet voor snellere potjes en meer hectiek zorgen in een omgeving met drie verschillende eilanden met in het midden van de map een grote berg.

PUBG 4x4

Verder bevat de Codename: Savage-map een aantal kleine stadjes en is de map, zoals de naam als zegt, veel kleiner dan de Miramar- en Erangel-maps. Greene liet destijds weten dat potjes hierdoor nog intenser worden: “Het is een kleinere map en zal de spelers een nog intensere en snellere Battle Royale- belevenis bieden. Speler krijgen hierdoor een hogere dichtheid en kortere wedstrijden.”

De eerste test voor Codename: Savage is speelbaar tot en met 5 april. PUBG Corp. heeft laten weten dat het de fans om de hoogte houdt van de tweede ronde van de test.

Vorige week kwam er nog een update uit op de PUBG-testservers die wapenskins introduceerde in de battle royale-game. Onder meer kwam er een systeem voor wapenskins waarin spelers voor elk wapen een skin in kunnen stellen en kwamen er nieuwe lootcrates PlayerUnknown’s Battlegrounds

Bron: PUBG Corp.

Dit artikel delen:

Lees meer

Aankomende PlayStation VR-games die op hun eigen manier de aandacht vragen Crazy Justice brengt battle royale-gameplay naar Switch
0

Reacties op: Nieuwe PUBG-map Savage nu te spelen op testservers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.