Nieuwe Professor Layton in september naar Amerika | Gamer.nl

Nieuwe Professor Layton in september naar Amerika | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De vorige Layton Game, De Doos van Pandora, kwam ongeveer een maand na de Amerikaanse release uit in Nederland. Voor dit deel kan dat betekenen dat Nederlandse consumenten Profe or Layton and the Unwound Future ergens in oktober kunnen verwachten.

The Unwound Future is het derde avontuur in de Profe or Layton-reeks. Het spel verplaatst zich naar het Londen van de toekomst, waar Hershell Layton en Luke weer voor de nodige hersenkrakers komen te staan. 165 puzzels telt het spel, ook de handgetekende animaties zijn in dit spel meer aanwezig en zullen van langere duur zijn.

Layton in 3D

Level-5, de ontwikkelaar van de Profe or Layton-reeks, werkt momenteel ook aan een versie van het spel voor de Nintendo 3DS. Deze heet Profe or Layton and the Mask of Miracle, maar over deze titel is verder geen informatie beschikbaar. 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou