Nieuwe Professor Layton-game komt naar 3DS | Gamer.nl

Nieuwe Professor Layton-game komt naar 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bij de aankondiging van Profe or Layton and the Mask of Miracle vorig jaar werd gemeld dat de titel in de herfst van dit jaar in Japan zou moeten verschijnen, maar dit is vanwege het feit dat de 3DS pas in februari volgend jaar in Japan uitkomt niet meer mogelijk. Profe or Layton and the Mask of Miracle speelt zich af in de stad Casino City. Profe or Layton en zijn a istent Luke moeten weer allerlei puzzels oplo en.

De eerstvolgende Profe or Layton-game die in Europa uitkomt is Profe or Layton en de Verloren Toekomst, dat op 22 oktober voor de Nintendo DS verschijnt. Dit spel bevat onder andere een Super Hint-feature, dat spelers kan helpen een puzzel op te lo en door een belangrijke hint te geven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou