Nieuwe pokémon in Ultra Sun en Moon ontdekt | Gamer.nl

Nieuwe pokémon in Ultra Sun en Moon ontdekt | Gamer.nl

Er is meer informatie gelekt over Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon via Reddit.

De eerste review-codes zijn al vrijgegeven en dat betekent dat een aantal spelers al toegang hebben tot Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon. Ook zijn sommige fans al bezig geweest met het dataminen van de gamecode. Zij hebben de gevonden informatie gelekt via websites als Reddit, Youtube en Twitter.

Ten eerste is er een grote teleurstelling voor vele Pokémon-fans: Er verschijnen geen nieuwe Alolan forms in de aankomende Pokémon-spellen. Wel is er een nooit eerder vertoonde, mythical vrijgegeven die Zeraora heet. Deze elektrische kat is te zien in de gameplayvideo hieronder.

Ook zijn de namen onthuld voor de nieuwe Ultra Beasts in de game. Ultra Beast A embly heet eigenlijk Stakataka, Burt heet Blacephalon en de paarse Ultra Beast Adhesive heet in-game Poipole. Deze heeft Poison/Dragon-types en kan evolueren in Nagandel, wat hem de enige Ultra Beast maakt die kan evolueren.

Daarnaast is een Japanse trailer uitgebracht, waarin de nieuwe Z-move te zien is van Mimikyu. De exclusieve Z-move kan gebruikt worden met Play Rough, een Fairy-move die spelers vaak kiezen voor deze pokémon.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon verschijnen op 17 november voor Nintendo 3DS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou