Nieuws

Nieuwe Pokémon-anime speelt zich af in de Galar-regio

Afleveringen van vijf minuten

Geschreven door Cody van den Bogert op
De nieuwe Pokémon-anime gaat zich afspelen in de Galar-regio, bekend van Pokémon Sword en Shield en vertelt verhalen van de inwoners.

De Galar-regio is vooralsnog alleen bekend van de Pokémon Sword en Shield-games. In januari komt hier echter verandering in, dan lanceert de nieuwe Pokémon-serie genaamd Pokémon: Twilight Wings. De serie vertelt verhalen uit de Galar-regio en volgt personages die ook in de spellen voorkomen.

De serie krijgt slechts zeven afleveringen van vijf minuten per stuk. In de serie worden de dromen van verschillende inwoners besproken, gepaard met de uitdagingen die hierbij komen kijken. Daarnaast worden veel pokémon voor het eerst in hun Galar-vorm getoond in de serie.

De eerste aflevering van Pokémon: Twilight Wings wordt 15 januari 2020 gelanceerd en is te zien op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 uur: Fire Emblem: Three Houses met Wouter en Jacco The Elder Scrolls Online-uitbreiding brengt je terug naar Skyrim
2

Reacties op: Nieuwe Pokémon-anime speelt zich af in de Galar-regio

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Crono

  • 16 december 2019 15:27
  Bovenstaande is een side story over pokemon en de nieuwe region galar. Afgelopen maand is al lang bevestigd dat seizoen 23 ook ash ketchum erin zit met als mede hoofdpersoon gou.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • lavadragonista

  • 18 december 2019 12:46
  5min? wtf

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.