Nieuwe Pokémon-anime speelt zich af in de Galar-regio

Nieuwe Pokémon-anime speelt zich af in de Galar-regio

De href="https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/pokemon-twilight-wings-a-galar-region-short-animated-series-coming-soon/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">nieuwe Pokémon-anime</a> gaat zich afspelen in de Galar-regio, bekend van Pokémon Sword en Shield en vertelt verhalen van de inwoners.

De Galar-regio is vooralsnog alleen bekend van de Pokémon Sword en Shield-games. In januari komt hier echter verandering in, dan lanceert de nieuwe Pokémon-serie genaamd Pokémon: Twilight Wings. De serie vertelt verhalen uit de Galar-regio en volgt personages die ook in de spellen voorkomen.

De serie krijgt slechts zeven afleveringen van vijf minuten per stuk. In de serie worden de dromen van verschillende inwoners besproken, gepaard met de uitdagingen die hierbij komen kijken. Daarnaast worden veel pokémon voor het eerst in hun Galar-vorm getoond in de serie.

De eerste aflevering van Pokémon: Twilight Wings wordt 15 januari 2020 gelanceerd en is te zien op het officiële

Watch on YouTube

van Pokémon.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bovenstaande is een side story over pokemon en de nieuwe region galar. Afgelopen maand is al lang bevestigd dat seizoen 23 ook ash ketchum erin zit met als mede hoofdpersoon gou.

0

5min? wtf

0

Aanbevolen voor jou