Nieuwe Phoenix Wright en Monkey Island voor WiiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Justice for All is het tweede deel in de Phoenix Wright-reeks van Capcom. Het spel is te koop voor 10 euro op WiiWare. Rise of the Pirate God is de laatste aflevering uit de Tales of Monkey Island-serie en kost ook 10 euro.

Ook Brain Cadets is vanaf vandaag op WiiWare beschikbaar, wederom voor 10 euro. De game van Rising Star Games draait om het trainen van de hersenen en is voor meerdere spelers.

DSiWare

Voor DSiWare komt vandaag Flight Control uit, dat draait om het uitstippelen van vliegroutes met de stylus om vliegtuigen veilig op hun bestemming aan te laten komen. De game kost 5 euro en kwam eerder al uit op de iPod en iPod Touch.

Andere DSiWare spellen die deze week uitkomen zijn Flips interactive Book for Kids, Terror in Cubicle Four, Puzzle to Go Wildlife en Downtown Texas Hold 'Em.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou