Nieuws
EA Sports PGA Tour

Nieuwe PGA Tour komt pas in de lente van 2023 uit

Game zou oorspronkelijk al gedurende deze lente verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts brengt de nieuwe PGA Tour pas in de lente van 2023 uit.

Daarmee is het spel een volledig jaar uitgesteld. De nieuwe PGA Tour werd vorig jaar maart aangekondigd. In november vorig jaar werd bekendgemaakt dat de geplande releaseperiode in de lente van 2022 niet gehaald zou worden, maar het was toen nog niet duidelijk wanneer het spel dan wel zou verschijnen.

EA liet daarnaast weten dat de nieuwe PGA Tour "de enige plek" is waar alle vier de grote golfkampioenschappen kunnen worden gespeeld, in de vorm van Masters Tournament, PGA Championship, US Open Championship en The Open Championship. De game moet een carrièremodus bevatten, alsmede een vernieuwde Create-A-Player-modus. Ook kunnen er vrouwelijke golfers bestuurd worden.

De systemen waarop PGA Tour verschijnt zijn nog niet bekend. Het gaat echter om een "next-gen golfgame" en dus komt de game hoogstwaarschijnlijk naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc, al is het ook mogelijk dat het spel op PS4 en Xbox One verschijnt. PGA Tour draait op de Frostbite-engine en bevat diverse bekende golfbanen en spelers. EA Tiburion, dat ook de Madden-games ontwikkelt, werkt aan het spel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Variable Refresh Rate komt naar PlayStation 5 Het begin van Lego Star Wars: The Skywalker Saga in beeld
0

Reacties op: Nieuwe PGA Tour komt pas in de lente van 2023 uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.