Nieuws

Nieuwe Personas en screenshots uit Persona 5 verschenen

Na een update van de officiële Persona 5-site

Geschreven door Aida . op
Er is nieuwe, officiële artwork van de Personas uit Persona 5 verschenen. De nieuwe Personas verschenen op de officiële site van Persona 5 na een update. Ook zijn er drie nieuwe screenshots en werden de omschrijvingen van de hoofdpersonen in sommige gevallen aangevuld met nieuwe informatie.

De hoofdpersoon heeft een Persona met de naam Arsene, wiens gezicht een masker is. Arsene heeft daarnaast grote, zwarte vleugels. Andere personages zijn onder andere Ryuji, Ann en Morgana. Ryuji's Persona heeft de naam Captain Kidd en bestuurt, zoals zijn naam al suggereert, een piratenschip.

Ann heeft een Persona met de naam Carmen, die opvalt in een grote rode flamenco jurk. Personage Morgana is een kat die van gedaante kan veranderen en heeft Zorro als Persona, gebaseerd op de bekende dief. Voor veel Personas geldt dat een specifieke gebeurtenis ze doen ontwaken. Omschrijvingen van de personages en meer artwork zijn op de officiële site te bekijken.

Persona 5 komt uit voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Volgens een bericht van Sony Computer Entertainment Europe moet Persona 5 in 2016 uitkomen voor PlayStation 4. 

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Fallout 4 Xbox One-bundel aangekondigd Just Cause 3 wereld mogelijk grootste ooit
0

Reacties op: Nieuwe Personas en screenshots uit Persona 5 verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.