Nieuwe Overwatch-patch vermindert aantal gelijkspelen | Gamer.nl

Nieuwe Overwatch-patch vermindert aantal gelijkspelen | Gamer.nl

De nieuwe patch in Overwatch vermindert onder andere het aantal potjes dat eindigt in gelijkspel in Competitive Play. Andere veranderingen zijn het toevoegen van een beschrijving van de heroes in de Hero Gallery en een aantal veranderingen voor Lucio.

Blizzard kreeg de afgelopen tijd kritiek op het feit dat veel wedstrijden in Competitive Play eindigen in gelijkspel. Om dit te veranderen introduceert Overwatch een systeem dat lijkt op de Escort/modus, waarbij wordt bijgehouden welk team de payload het verst heeft verplaatst.

Bij het veroveren van objectives houdt een systeem nu bij welk team het grootste deel heeft veroverd, waarna een winnaar wordt gekozen bij een gelijk aantal captures.

Ook wordt Lucio op een aantal punten effectiever gemaakt en is er in de Hero Gallery nu een achtergrondverhaal over alle heroes en hun skins te vinden. Verder wordt de map Eichenwalde iets aangepast, door een nieuwe route naar een capture point toe te voegen.

Op dit moment is de nieuwe patch op de pc beschikbaar in de Public Test Realm. Kijk hier voor de volledige veranderingen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou