Nieuws
No mans sky

Nieuwe patch voor No Man's Sky richt zich op bug fixes

Hello Games blijft aan de bak

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Een nieuwe patch voor No Man's Sky van Hello Games is uitgebracht. Dit wordt gemeld op de website van de game voor pc, Xbox One en PS4.

Op de officiële website van de game staat een lijst met bug fixes voor de game die kort geleden nieuw leven ingeblazen kreeg. Onder de bug fixes bevinden zich verbeteringen voor de UI geheugen-lek, gamecrashes die worden veroorzaakt door het maken van een racebaan met een geleende Exocraft, vrachtschepen en planten. Ook gameplay- en prestatieverbeteringen zijn geïmplementeerd.

Daarnaast zijn er ook problemen opgelost waarbij de speler bijvoorbeeld constant achterna werd gezeten door Sentinels tenzij de laatste Weapon Specialist-missie werd voltooid. Verder zijn er een paar problemen opgelost voor spelers in specifieke tijdzones.

No Mans Sky

"Het team heeft intensief gewerkt aan een groot aantal verbeteringen en fixes in de gameplay na het vaststellen van een hoge prioriteit aan stabiliteit- en prestatieproblemen. Zoals altijd, bedankt voor het spelen van de game en het melden van elk probleem dat je tegenkomt!"

No Man's Sky kwam in 2016 uit en kende een relatief slechte start. De game oogde niet zoals werd laten zien in de trailers en verwachtingen werden hierdoor niet nagekomen. Echter kwamen er later updates uit die de game meer content bood en veel problemen oploste. Dit leek voor de game dan ook als een tweede kans.

Dit artikel delen:

Lees meer

Forza Horizon 4 bevat mogelijk race gebaseerd op Halo Switch- en iOS-game Pokémon Quest haalt 8 miljoen dollar in een maand op
2

Reacties op: Nieuwe patch voor No Man's Sky richt zich op bug fixes

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  XtraLinkUK

  • 13 augustus 2018 15:29
  Persoonlijk heb ik alleen veel last van een bug die je discoveries niet saven. Dus elke keer als je de game opnieuw opstart moet je alles weer scannen. Voor de rest draait het als een zonnetje.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • rpenning

  • 13 augustus 2018 18:06
  @XtraLinkUK hier heb ik nog nooit last van gehad, ik had steeds dat als ik een nieuw ship had gekocht en naar het volgende sterren stelsel sprong dat ik me nieuwe ship kwijt was,maar dat is nu ook verholpen.
  Nu kan ik eindelijk schepen sparen XD

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.