Nieuwe patch Diablo 3 komt morgen uit | Gamer.nl

Nieuwe patch Diablo 3 komt morgen uit | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Deze nieuwe patch voegt onder meer de Seasons (seizoenen) toe, die deze vrijdag beginnen. Per seizoen start de speler met een kersverse held, zonder geld, uitrusting of Paragon-levels. Hier is een open character-slot voor benodigd. Seizoenen brengen leaderborden met zich me, voor Greater Rifts, uitdagingen en prestaties. Elk seizoen duurt een aantal maanden. De seizoensheld wordt een non-seizoensheld nadat het seizoen is afgelopen.

Goblin Realms zijn toegevoegd, waarin de speler veel geld en gems kunt verzamelen. Deze Realms verschijnen door willekeurige Trasure Goblins vanaf level 70 in Adventure Mode. De eindbaas van de Realm is de Barone of Greed, die legendarische loot dropt.

Bekijk onderstaande video voor wat meer informatie over de patch of lees het Blizzard-forum.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou