Nieuwe patch Bloodborne breidt mogelijkheden co-op uit | Gamer.nl

Nieuwe patch Bloodborne breidt mogelijkheden co-op uit | Gamer.nl

De vandaag verschenen Bloodborne-patch voegt co-op-mogelijkheden toe en past het effect van items aan. Dat meldt DualShockers in een door hen vertaald persbericht van Sony.

Op het moment van spreken is er nog geen Engelse vertaling van het Japanse persbericht  beschikbaar, waarna DualShockers-blogger Giuseppe Nelva zelf een vertaling samenstelde. Volgens de vertaalde versie van het persbericht is het na patch 1.04 mogelijk om met iedereen in co-op te spelen, ongeacht het level van de spelers. Wel is het nodig om hier een wachtwoord voor in te stellen, om te voorkomen dat dit tegen de wil van spelers gebeurt.

Tot dusver was co-op in Bloodborne beperkt tot spelers die minder dan tien levels van elkaar verschilden, wat moest voorkomen dat er ofwel geen enkele tegenstand ofwel een te hoge moeilijkheidsgraad voor één van beide spelers optrad. Dit blijft de standaardoptie, maar de patch maakt het mogelijk om middels een wachtwoord met spelers van elk level te spelen.

Balans en blood chunks

Andere aanpa ingen hebben voornamelijk betrekking op de balans van Bloodborne. Zo kost het nu minder kracht om de Kirkhammer en Logarius' Wheel te gebruiken, en is het niveau van tegenstanders in de new game plus-modus beter uitgebalanceerd.

Tenslotte voegt patch 1.04 meer mogelijkheden toe. In plaats van 99 Blood Vials en Quicksilver Bullets is het nu mogelijk om er 600 te houden. Ook zijn Blood Chunks te kopen bij de Insight Dealer in Hunter's Dream, die zelf eerder in het spel beschikbaar wordt gesteld. Een volledige lijst van de aanpa ingen is hier  te vinden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou