Nieuws
Rainbow Six Siege

Nieuwe patch beschikbaar voor pc-versie Rainbow Six Siege

Update volgt rond 5 april voor consoles

Geschreven door Aida . op

Ubisoft heeft een nieuwe patch beschikbaar gesteld voor Rainbow Six Siege op pc. Dezelfde update gaat rond 5 april live voor de consoleversies van de game.

De details over de patch inhoud zijn gedetailleerd uitgewerkt op het Ubisoft-forum. Het hoofddoel van de patch is om de Ranked-ervaring te verbeteren en meerdere elementen in de game uit te balanceren.

Ubisoft heeft de kracht van de Super 90 Shotgun aangepast, omdat deze teveel bereik had in vergelijking met andere wapens in de game en daardoor te krachtig was. Daarnaast is de hoeveelheid schade aan de omgeving van de Skeleton Key aangepast en is de terugslag van de SMG-11 verhoogd.

Een aantal locaties in Rainbow Six Siege zijn verbeterd, om aanvallen direct rondom een spawn-locatie te vermijden. De notities van de patch tonen de specifieke dat de locaties Bank en Yacht toevoegingen hebben gekregen om de aanvallen te vermijden.

Daarnaast is de Ranked Matchmaking verbeterd, waardoor Ranked Matches alleen starten als er tien spelers in de lobby zitten. “Onze intentie is om Ranked Matches eerlijk te laten verlopen. Een wedstrijd starten zonder twee volledige teams van vijf, gaat tegen deze intentie in”, schrijft Ubisoft.

Een volledige en gedetailleerde beschrijving van de nieuwe patch is hier te lezen. Hier staat ook een lijst met verwijderde bugs in de game.

Bron: Ubisoft Forum

Dit artikel delen:

Lees meer

Survival horrorgame NightCry nu beschikbaar op pc De beste gamedeals van de week
3

Reacties op: Nieuwe patch beschikbaar voor pc-versie Rainbow Six Siege

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Floks

  • 31 maart 2016 15:06
  Patch was gister middag/avond al uit. Download was rond de 500mb.
  Frost haar shotgun is nog steeds sterk, alleen niet meer op grote afstanden. Meest Positieve aan de patch vind ik de upgrade van de shotgun van Buck, 1 of 2 schoten en je hebt een doorgang, verder handig om gewoon te gebruiken net voor je een kamer in gaat, zijn er mensen gegarandeerd dat je mensen raakt :)

  Helaas zijn nog niet alle foutmeldingen er uitgehaald, zo is de 204 error nog steeds aanwezig

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  spreadthehate

  • 31 maart 2016 17:01
  En nu nog een patch dat random mensen kunnen joinen zodra er weer iemand uit je team niet tegen zijn verlies kan en te laf is om door te spelen en je team verlaat. Zodra iemand weg gaat is het gewoon 4 vs 5 de hele pot door, en vaak gaan er dan nog meer mensen weg.

  Dit heb ik veel liever dan dat het spel pas begint als er tien mensen in de lobby zitten.
  En van mij mogen ze die lui ook gewoon keihard straffen. Gewoon drie uur niet meer mogen spelen ranked en normaal en credits inleveren, op dit moment gaat dit te makkelijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Floks

  • 31 maart 2016 17:28
  @spreadthehate daarom speel ik via teamspeak met 5 man, juist met mensen die ik ken, gaat een stukkie makkelijker en minder leavers, want je hebt gelijk

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.