Nieuwe patch beschikbaar voor pc-versie Rainbow Six Siege | Gamer.nl

Nieuwe patch beschikbaar voor pc-versie Rainbow Six Siege | Gamer.nl

Ubisoft heeft een nieuwe patch beschikbaar gesteld voor Rainbow Six Siege op pc. Dezelfde update gaat rond 5 april live voor de consoleversies van de game.

De details over de patch inhoud zijn gedetailleerd uitgewerkt op het Ubisoft-forum. Het hoofddoel van de patch is om de Ranked-ervaring te verbeteren en meerdere elementen in de game uit te balanceren.

Ubisoft heeft de kracht van de Super 90 Shotgun aangepast, omdat deze teveel bereik had in vergelijking met andere wapens in de game en daardoor te krachtig was. Daarnaast is de hoeveelheid schade aan de omgeving van de Skeleton Key aangepast en is de terugslag van de SMG-11 verhoogd.

Een aantal locaties in Rainbow Six Siege zijn verbeterd, om aanvallen direct rondom een spawn-locatie te vermijden. De notities van de patch tonen de specifieke dat de locaties Bank en Yacht toevoegingen hebben gekregen om de aanvallen te vermijden.

Daarnaast is de Ranked Matchmaking verbeterd, waardoor Ranked Matches alleen starten als er tien spelers in de lobby zitten. “Onze intentie is om Ranked Matches eerlijk te laten verlopen. Een wedstrijd starten zonder twee volledige teams van vijf, gaat tegen deze intentie in”, schrijft Ubisoft.

Een volledige en gedetailleerde beschrijving van de nieuwe patch is hier te lezen. Hier staat ook een lijst met verwijderde bugs in de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou