Nieuwe Parasite Eve-game komt naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar geeft nog geen verschijningsdatum voor de PSP-game. Tijdens de E3-beurs vorige maand werd al aangekondigd dat de Japanese game ook naar de Verenigde Staten komt. De eerste Parasite Eve kwam alleen uit in Japan en Amerika, het tweede deel verscheen ook in Europa. The 3rd Birthday komt dit jaar uit in Japan.

The 3rd Birthday speelt zich af in hetzelfde universum als de Parasite Eve-games. Waar Parasite Eve en het vervolg survival horror-games met RPG-invloeden waren, daar is The 3rd Birthday shooter in de derde persoon. In de game neemt de speler controle over Aya, een vrouw met speciale krachten. Op een dag dalen wezens op Manhattan neer. Zij staan bekend als de Twisted. Aya en andere leden van het onderzoeksteam CTI worden opgeroepen om in actie te komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou