Nieuwe Parasite Eve en Kingdom Hearts komen naar handhelds | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd bekend dat Square-Enix een nieuwe Parasite Eve game in ontwikkeling heeft voor de PSP. De game stond toen nog bekend als Parasite Eve 3, maar inmiddels heeft het de titel The 3rd Birthday gekregen. De originele Parasite Eve, die het best omschreven kan worden als een RPG met survival-horror invloeden, werd op de PlayStation uitgebracht. The 3rd Birthday wordt echter een shooter.

Kingdom Hearts Re:coded is een nieuw deel in de Kingdom Hearts-reeks dat zich wederom zal afspelen in Disney- en Square-universa. De game is net als Kingdom Hearts: 358/2 Days een actie-RPG en komt op een nog onbekende datum naar de DS.

Beide games worden volgende week op de E3-beurs getoond. Square Enix zegt dat Kingdom Hearts: Birth By Sleep voor de PSP en Final Fantasy: The 4 Heroes of Light op de Nintendo DS ook getoond zullen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou