Nieuws
Overwatch

Nieuwe Overwatch-map Havana nu beschikbaar

En twee nieuwe skins voor All-Stars-evenement

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De nieuwe Overwatch-map Havana kan nu worden gespeeld. Ook zijn er twee exclusieve skins uitgebracht voor het All-Stars-evenement van de Overwatch League.

Blizzard heeft gisteren een nieuwe update uitgebracht, waarin de nieuwe Havana-map beschikbaar wordt gemaakt. De map, die plaatsvindt in de hoofdstad van Cuba, werd drie weken geleden aangekondigd en was al speelbaar op de testservers van het spel.

Havana is speelbaar in de Escort-spelmodus, waarin het aanvallende team een vrachtwagen met rumvaten moet begeleiden naar de andere kant van de map. Hierbij wordt de Taller de Sebastián-werkplaats gepasseerd en vechten de teams in het Café del Sol en de Don Rumbotico-destilleerderij. Het eindpunt is het Havana Sea Fort, een historisch herkenningspunt.

In de update zijn ook twee nieuwe skins uitgebracht, die in het teken staan van het Overwatch League All-Stars-evenement. Atlantic Mercy representeert de Atlantische oostkust, terwijl Pacific Lucio de Pacifische westkust representeert. De exclusieve skins zijn beschikbaar tot en met 22 mei en kosten 200 League Tokens, wat omgerekend tien euro is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Concept voor Metroid-cartoon met mannelijke Samus opgedoken Sega legt handelsmerk vast voor nieuwe Super Monkey Ball
0

Reacties op: Nieuwe Overwatch-map Havana nu beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.