Nieuwe Overwatch-map Havana nu beschikbaar

Nieuwe Overwatch-map Havana nu beschikbaar

De nieuwe Overwatch-map Havana kan nu worden gespeeld. Ook zijn er twee exclusieve skins uitgebracht voor het All-Stars-evenement van de Overwatch League.

Blizzard heeft gisteren een nieuwe update uitgebracht, waarin de nieuwe Havana-map beschikbaar wordt gemaakt. De map, die plaatsvindt in de hoofdstad van Cuba, werd drie weken geleden aangekondigd en was al speelbaar op de testservers van het spel.

Havana is speelbaar in de Escort-spelmodus, waarin het aanvallende team een vrachtwagen met rumvaten moet begeleiden naar de andere kant van de map. Hierbij wordt de Taller de Sebastián-werkplaats gepasseerd en vechten de teams in het Café del Sol en de Don Rumbotico-destilleerderij. Het eindpunt is het Havana Sea Fort, een historisch herkenningspunt.

In de update zijn ook twee nieuwe skins uitgebracht, die in het teken staan van het Overwatch League All-Stars-evenement. Atlantic Mercy representeert de Atlantische oostkust, terwijl Pacific Lucio de Pacifische westkust representeert. De exclusieve skins zijn beschikbaar tot en met 22 mei en kosten 200 League Tokens, wat omgerekend tien euro is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou