31ste Overwatch-held in aantocht

31ste Overwatch-held in aantocht

In de laatste ontwikkellaarsupdate hint de spelregisseur van Overwatch Jeff Kaplan naar een nieuw speelbaar personage. Dit betekent dat het 31ste speelbare personage onderweg is.

In maart werd de dertigste held toegevoegd aan de team-based first person shooter. Het is dus alweer vier maanden geleden sinds de laatste grote verandering in Overwatch. Tijd voor een nieuw personage!

Veel liet Kaplan niet los over de aankomende held. Wel vertelde Kaplan dat het om een man gaat, en dat de held later beschikbaar komt dan de fans verwachten. Wat Kaplan hier precies mee bedoelt is niet helemaal duidelijk. Grote kans dat de nieuwe held pas na de zomer beschikbaar is. Met oog op BlizzCon, is de verwachting dat het nieuwe personage tegen november wel speelbaar is.

Jeff Kaplan haakt ook in op de Overwatch Summer Games. Normaliter vindt dit evenement plaats in Augustus, Kaplan geeft echter aan dat het evenement dit jaar eerder plaatsvindt. Naar verwachting beginnen de Overwatch Summer Games eind juli. In de aankomende weken wordt er meer bekend gemaakt over de nieuwe held en het aankomende evenement.

Bekijk hieronder de volledige update.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Schandalig eigenlijk hoe weinig heros er bij komen. Tegenover freebies als Smite (105) en Paladins (geen idee hoeveel et er nu zijn) en dan te bedenke dat je voor Overwatch de volle mep moet betalen.

0
test

@mephisto93 on overwatch kan je ze wel allemaal spelen. In die andere games moet je eerst enorm veel grinden of alsnog ook gewoon betalen om ze te kunnen spelen.

0

@mephisto93 Spel kost 20 euro. Ik heb er honderden uren al inzitten en dan komen er om de zoveel tijd heros, maps en events bij. Ik vind het een koopje :)

0

@Sokpop ik heb hem uiteindelijk ook voor 20euro gekocht, echter is overwatch lang "duur" gebleven. @darkmanwls In my defense, als je overwatch koopt ( a 20EUR) kan je die 20 euro ook investeren in smite. Dan heb je alle heros en toekomstige hero's ook unlocked. Waardoor je dus 105 heros hebt ipv 30. (Nou is dit wel een ander soort spel).Zelfde voor paladins. En tis geen haat naar overwatch. Ik speel ze alle 3, maar beetje jammer dat het zo lang moet duren voor iets nieuws, wat meteen helemaal gehyped moet worden

0
test

misschien even vergelijken met de overige AAA games ? en je dan nog eens afvragen waarom je voor Overwatch voor elke hero.. niets betaald? Terwijl de rest gewoon bakken met geld vraagt voor dlc? Of misschien je even afvragen waarom overwatch officiele (betaalde) leagues kent en het spel dus verdomd goed gebalanced moet worden .. de rest kan met goed geluk wat aankloten?

0

@Archer Lootboxes en advertentieinkomsten.

0

@Archer uhm...bij beide games betaal je slechts 1x. Dus nee kost geen bakken met geld. Smite is ook gewoon e sport btw....dus ook dat moet gewoon goed gebalanced zijn. Alleen de skins zijn idd rete duur.....geen twijfel over mogelijk. Al heb ik ondertussen toch al een flink aantal, zonder maar euro extra uit te geven. Marja overwatch geeft zen skins ook niet geheel cadeau. Tenzij je lucky bent....( ben ik nie :( )

0
test

@mephisto93 Wat zijn zen skins? En wie is Marja en wat heeft zij er mee te maken?

0

Aanbevolen voor jou