Nieuwe Overwatch-held Sigma is Nederlands

Nieuwe Overwatch-held Sigma is Nederlands

De nieuwe Overwatch-held Sigma is officieel onthuld.

Blizzard hintte al een aantal dagen naar de onthulling, maar de held is gisteren officieel onthuld. Hieronder is zijn achtergrondverhaal te zien, waaruit blijkt dat Sigma een wetenschapper was die doordraaide nadat een experiment met een zwart gat fout afliep.

De moves van Sigma zijn nog niet bekend, maar fans lijken te geloven dat hij kan spelen met zwaartekracht. Het is ook nog niet bekend wanneer Sigma in Overwatch verschijnt. De vorige Overwatch-held, Baptiste, ging binnen een maand na onthulling live in de game.

De stem van Sigma wordt ingesproken door de Nederlander Boris Hiestand, die ook rollen heeft vervuld in onder andere Anthem en Lord of the Fallen. Bovendien heeft hij gewerkt als animator aan de films Guardians of the Galaxy en Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Hiestand heeft op Twitter bevestigd dat Sigma de eerste Nederlandse held wordt in Overwatch. Aangezien de helden in het spel naast Engelse uitspraken ook voicelines hebben in hun eigen taal, is de kans groot dat we Sigma Nederlands gaan horen praten in het spel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk weetje dat Sigma een Nederlander is. Als je de origin trailer backwards afspeelt zie je aan het begin van het filmpje de letters “EM DJIRVEB” in het geel verschijnen. Bevrijd me, dus. De voice actor Boris Hiestand heeft ook op twitter bevestigd dat Sigma Nederlands is. :)

0
test

@Niempie Ik dacht 't al aan z'n stem te horen, maar gokte eerder Deens of iets in die richting. Leuk weetje.

0

Is Sigma, een healer, een tank, of een aanvallend character? Zo te horen dat laatste?

0

Aanbevolen voor jou