Nieuws

Nieuwe Overwatch 2-spelers moeten oorspronkelijke personages ontgrendelen

Daar zijn honderd potjes voor nodig

Geschreven door Michel Musters op
Overwatch 2-spelers die nooit Overwatch hebben gespeeld, moeten honderd potjes spelen om alle oorspronkelijke personages te ontgrendelen.

Dat heeft Blizzard gemeld in een blogpost. Wanneer Overwatch 2 op 4 oktober live gaat, wordt daarmee de eerste Overwatch vervangen. Mensen die voordat op 2 oktober de eerste Overwatch offline gaat de game hebben gespeeld, hebben beschikking alle personages uit de eerste game game. 

Wanneer men echter voor het eerst Overwatch speelt doormiddel van het vervolg, moeten er in totaal honderd potjes gespeeld worden om al die personages te ontgrendelen. Overigens worden tijdens de eerste vijftig Quick Play-wedstrijden diverse modi ontgrendeld. Op deze manier hoopt Blizzard nieuwe spelers geleidelijk kennis te laten maken met de verschillende facetten van de game.

Blizzard heeft eerder al aangegeven dat alle personages en modi ontgrendeld kunnen worden met de gratis battle pass. Er is ook een betaalde battle pass, maar die is voor zover bekend alleen bedoeld voor het ontgrendelen van cosmetische items.

Overwatch 2 komt op 4 oktober uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Dan begint ook het eerste seizoen, met daarin onder andere 5v5-wedstrijden, nieuwe personages Sojourn en Junker Queen, de nieuwe Push-modus en zes nieuwe maps. Het tweede seizoen gaat op 6 december van start. Overwatch 2 vervangt zoals gezegd in zijn geheel de eerste Overwatch.

Hieronder is een nieuwe trailer van de free-to-play-shooter te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

PGA Tour 2K23 probeert een breder publiek aan te spreken Tunic is nu verkrijgbaar op PlayStation en Nintendo Switch
2

Reacties op: Nieuwe Overwatch 2-spelers moeten oorspronkelijke personages ontgrendelen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  xXDannyNLXx

  • 28 september 2022 13:44
  benieuwd hoeveel mensen het echt gaan spelen. deel 2 duurde te lang en zag 1 echt leeglopen. De vloek van Blizzard is dat ze de games soms te vaak aanpassen en dan is het niet meer de game die je ooit kocht of verliefd op werd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mmo-veteran

  • 28 september 2022 14:28
  @xXDannyNLXx Zullen er op het begin genoeg zijn. Er is nu een behoorlijke marketing campagne bezig en het is f2p dus veel mensen zullen dit wel gaan checken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.