Nieuwe Overwatch 2-spelers moeten oorspronkelijke personages ontgrendelen

Nieuwe Overwatch 2-spelers moeten oorspronkelijke personages ontgrendelen

Overwatch 2-spelers die nooit Overwatch hebben gespeeld, moeten honderd potjes spelen om alle oorspronkelijke personages te ontgrendelen.

Dat heeft Blizzard gemeld in een blogpost. Wanneer Overwatch 2 op 4 oktober live gaat, wordt daarmee de eerste Overwatch vervangen. Mensen die voordat op 2 oktober de eerste Overwatch offline gaat de game hebben gespeeld, hebben beschikking alle personages uit de eerste game game. 

Wanneer men echter voor het eerst Overwatch speelt doormiddel van het vervolg, moeten er in totaal honderd potjes gespeeld worden om al die personages te ontgrendelen. Overigens worden tijdens de eerste vijftig Quick Play-wedstrijden diverse modi ontgrendeld. Op deze manier hoopt Blizzard nieuwe spelers geleidelijk kennis te laten maken met de verschillende facetten van de game.

Blizzard heeft eerder al aangegeven dat alle personages en modi ontgrendeld kunnen worden met de gratis battle pass. Er is ook een betaalde battle pass, maar die is voor zover bekend alleen bedoeld voor het ontgrendelen van cosmetische items.

Overwatch 2 komt op 4 oktober uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Dan begint ook het eerste seizoen, met daarin onder andere 5v5-wedstrijden, nieuwe personages Sojourn en Junker Queen, de nieuwe Push-modus en zes nieuwe maps. Het tweede seizoen gaat op 6 december van start. Overwatch 2 vervangt zoals gezegd in zijn geheel de eerste Overwatch.

Hieronder is een nieuwe trailer van de free-to-play-shooter te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

benieuwd hoeveel mensen het echt gaan spelen. deel 2 duurde te lang en zag 1 echt leeglopen. De vloek van Blizzard is dat ze de games soms te vaak aanpassen en dan is het niet meer de game die je ooit kocht of verliefd op werd.

0
test

@xXDannyNLXx Zullen er op het begin genoeg zijn. Er is nu een behoorlijke marketing campagne bezig en het is f2p dus veel mensen zullen dit wel gaan checken.

0

Aanbevolen voor jou