Nieuws
outlast

The Outlast Trials aangekondigd

Multiplayer Outlast-game

Geschreven door Dagmar De Groot op
Via Facebook en Twitter wordt er door ontwikkelaar Red Barrels bekendgemaakt dat er een nieuwe Outlast-game aan komt genaamd The Outlast Trials.

The Outlast Trials is een multiplayer-game die zich afspeelt in de tijd van de Koude Oorlog. De game ondersteunt multiplayer tot vier spelers, maar het kan ook in singleplayer gespeeld worden. Het speelt zich af in hetzelfde universum als de twee voorgangers, maar is geen vervolg op Outlast 1 en 2.

“De Outlast Trials staat spelers toe om zelf de gruwelen van de trials te trotseren of samen te werken met maximaal 3 andere proefpersonen,” aldus Red Barrels. Proefpersonen is een woord wat er toe doet denken dat het zich gaat afspelen in een soort van laboratorium, maar dat is niet bevestigd. In het Facebook bericht meld Red Barrel het volgende: “Nu we ons proof of concept hebben gedaan, is het tijd om ons te concentreren op content creatie, variëteit ... en gore.” Via de Tweet en het Facebook-bericht wordt ook een poster gedeeld.

Er is verder nog niks bekend over een mogelijke releasedatum of voor welke platformen de game verschijnt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Overcooked 2 en meer komen in december naar Xbox Game Pass Nvidia RTX 2080 Ti SUPER en Google Stadia op de Nintendo Switch
0

Reacties op: The Outlast Trials aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.