Nieuwe nummers Tenacious D en Weezer in Rock Band 3 | Gamer.nl

Nieuwe nummers Tenacious D en Weezer in Rock Band 3 | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De twee nummers gaan 1,49 euro kosten en zijn compatibel met Rock Band 3 en Rock Band Blitz voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In januari verscheen er al nieuwe dlc voor Rock Band 3. Dat was de eerste dlc die sinds bijna twee jaar uitkwam voor de game. Het is niet bekend of ontwikkelaar Harmonix van plan is om meer dlc-pakketten voor Rock Band 3 uit te brengen.

Harmonix werkt momenteel aan een spiritueel vervolg op ritmegame Amplitude met dezelfde naam, waar de ontwikkelaar een Kickstarter-campagne voor lanceerde. Verder gaf Harmonix in april 2014 aan dat er nieuwe games in de Rock Band- en Dance Central-reeks zullen verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou