Nieuwe Noclip-documentaire zoomt in op RollerCoaster Tycoon

Nieuwe Noclip-documentaire zoomt in op RollerCoaster Tycoon

Een nieuwe documentaire van YouTube-kanaal Noclip draait in zijn geheel om RollerCoaster Tycoon.

De documentaire is onderdeel van een nieuwe reeks van Noclip, genaamd Greatest Hits, waarin de focus wordt gelegd op klassieke games die met hun succes niet meer weg te denken zijn uit de game-industrie. In de documentaire wordt gekeken naar het design van de game en gepraat met diverse mensen en huidige spelers van de game.

RollerCoaster Tycoon verscheen oorspronkelijk in 1999 op pc en is een pretparksimulatie. Spelers ontwerpen hun eigen pretpark en de achtbanen die daarin staan. Het spel heeft diverse vervolgen gekregen.

Bekijk de documentaire hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel wat uren gespeeld, helaas zijn er ook heel wat mensen verdronken en omgekomen. :$ En dan heb ik het nog niet over de mensen die de uitgang nooit gevonden hebben. Oftewel top game.

0

@soccerroos Ik heb laatst ergens gelezen of gezien dat het de bedoeling was dat gasten terug naar land zouden kunnen zwemmen. Omdat de animatie daarvoor te lastig was hebben ze er verdrinken van gemaakt. Wie heeft er niet na het behalen van je scenario het park gesloten met een no entry sign voor de uitgang en daarna elke gast binnen enkele minuten laten verdrinken.

0

Aanbevolen voor jou