Nieuws

Nieuwe No More Heroes en andere indiegames voor Switch aangekondigd

Ook o.a. Super Meat Boy Forever komt er aan

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo zond gisteravond op YouTube een nieuwe Nindies Spotlight uit, waarbij diverse indiegames die naar de Switch komen werden getoond. Zo werd ook voor het eerst een nieuwe No More Heroes getoond.
No More Heroes: Travis Strikes Again wordt wederom ontwikkeld door Suda Goichi en zijn studio Grasshopper Manufacture en heeft net als gebruikelijk Travis Touchdown in de hoofdrol.


In de game wordt Travis in een console gezogen waarin hij in diverse games de hoofdrol moet spelen. Zo kwam onder andere Hotline Miami, een andere indiegame, voorbij in de trailer. Hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat is nog niet bekend. Travis Strikes Again komt in 2018 exclusief naar de Switch. De game wordt ontwikkeld in Unreal Engine 4.

Tijdens de presentatie werd ook Super Meat Boy Forever aangekondigd, die volgend jaar tijdelijk exclusief naar Switch komt. De game werd in 2014 al onthuld voor mobiel, maar inmiddels heeft de endless runner wat veranderingen ondergaan. Elke keer dat gamers het spel opnieuw opstarten, wordt het iets moeilijker. Daarbij zijn er ook dagelijkse uitdagingen.

Na een nog onbekende exclusieve periode voor Switch komt Super Meat Boy Forever ook naar pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS en Android. Het origineel, Super Meat Boy, komt later dit jaar overigens ook naar Switch.

Tijdens de presentatie werden nog veel meer indiegames getoond, van SteamWorld Dig 2, dat op 21 september uitkomt, tot de in 2018 te verschijnen Shovel Knight-uitbreiding King Knight. Trine-ontwikkelaar Frozenbyte werkt aan Nine Parchments, terwijl Yono een kleine olifant in een Zelda-achtige wereld laat lopen. Andere games zijn onder andere Morphies Law, Wulverblade, Earth Atlantis, Malaka en Polybridge. De presentatie is hieronder in zijn geheel te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation Plus-games van september bekend Warhammer: Vermintide 2 aangekondigd voor Steam
2

Reacties op: Nieuwe No More Heroes en andere indiegames voor Switch aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Lync

  • 31 augustus 2017 09:51
  Yes, wat om naar uit te kijken!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Vriess

  • 31 augustus 2017 15:31
  Super Meat Boy op mijn Switch….ECHT WEL!!!
  Zou fijn zijn als Nintendo nu ook nog eens een linker joycon met een normale d-pad uitbracht.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.