Nieuwe No Man's Sky-update laat je huisdieren houden

Nieuwe No Man's Sky-update laat je huisdieren houden

Er is vandaag een nieuwe gratis update voor No Man's Sky beschikbaar waarmee spelers huisdieren in de game kunnen houden.

No Man's Sky bestaat vanaf aankomende augustus vijf jaar, en ontwikkelaar Hello Games claimt dat het daarom veel gepland heeft staan voor de game dit jaar. De nieuwe Companions-update die vanaf vandaag beschikbaar is geeft het startschot.

Spelers kunnen de buitenaardse wezens die ze ontmoeten temmen en trainen, om er vervolgens mee te fokken. Wanneer een speler een wezen 'adopteert', kan deze de speler op zijn of haar reizen vergezellen. Ook kunnen ze geaaid en gevoerd worden. De verschillende wezens kunnen ook schatten vinden, als lichtbron dienen, meehelpen met het opgraven van mineralen en op andere beesten jagen.

Wanneer het huisdier van de speler goed wordt onderhouden, legt hij of zij eieren, die via de nieuwe Egg Sequencer in de Space Anomaly weer gemodificeerd kunnen worden zodat er nog exotischere wezens uitkomen. Natuurlijk kan er ook geruild worden met andere spelers.

De nieuwe update voegt ook accessoires en decals voor de huisdieren toe die qua uiterlijk aangepast kunnen worden door spelers. In de patch notes valt verder te lezen dat ook PS4-spelers nu kunnen genieten van verbeterde laadtijden. Daarnaast worden diverse bugs weggewerkt. Hello Games geeft aan de rest van het jaar nog meer in petto te hebben voor de ruimtereisgame.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou