Nieuwe Nintendo Labo-video demonstreert Garage-modus | Gamer.nl

Nieuwe Nintendo Labo-video demonstreert Garage-modus | Gamer.nl

Een nieuwe video demonstreert de Garage-modus voor Nintendo Labo, de nieuwe productlijn van Nintendo waarmee spelers zelf creaties van karton maken.

In de video wordt meer informatie over de Garage-modus gedeeld, ook wel de Toy-Con-werkplaats genoemd. Gebruikers maken gebruik van verschillende input- en output-opties die 'knopen' worden genoemd.

Voorbeelden van input-opties zijn het indrukken van knoppen of bewegingen maken met de Joy-Con. Tevens kunnen geluidseffecten en trillingen worden ingesteld om de spelervaring te verrijken. Met 'tu enknopen' kunnen eisen worden gesteld zoals vertragers of tellers. Zo kan een voorwaarde zijn dat de speler meerdere keren met de Joy-Con moet schudden om het doel te halen.

Nintendo Labo is vanaf 27 april beschikbaar voor Nintendo Switch. Er zijn vooralsnog twee pakketten aangekondigd: het mixpakket en het robotpakket. Beide pakketten gaan 80 euro kosten. Met het eerste pakket kan onder andere een vishengel, op afstand bestuurbare wagen en een piano worden gemaakt. Met het tweede pakket kan een robotpak worden gemaakt. Meer informatie is te vinden in ons overzichtsartikel Alles wat je moet weten over Nintendo Labo.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou