Nieuwe Nintendo Direct wordt mogelijk op 15 juni uitgezonden

Nieuwe Nintendo Direct wordt mogelijk op 15 juni uitgezonden

Op 15 juni wordt mogelijk een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden.

Op Reddit plaatste een bezoeker een screenshot van een e-mail die hij heeft ontvangen van een ontwikkelaar, waarin wordt gemeld dat hun spel uitgebracht wordt op 15 juni. Er zit een embargo bij die pas op die dag om 18:00 uur Nederlandse tijd afloopt. Het spel wordt dus plotseling op dat moment uitgegeven.

De Reddit-bezoeker in kwestie speculeert dan ook dat op die dag en dat tijdstip een Nintendo Direct wordt uitgezonden en dat het spel één van de games is die daarin wordt getoond en meteen dan wordt uitgebracht. Hoewel de bezoeker heeft getracht de ontwikkelaar en het spel anoniem te houden, hebben andere Reddit-gebruikers achterhaald dat het om de game Neon White van Annapurna Interactive gaat. Dat spel stond al gepland voor een release ergens begin van de zomer.

Reddit-moderators hebben inmiddels bevestigd dat de e-mail die de Reddit-bezoeker heeft ontvangen echt is. Nintendo heeft echter nog niet officieel bevestigd dat er een nieuwe Nintendo Direct aankomt, maar meestal zendt het bedrijf rond deze tijd van het jaar er eentje uit naar aanleiding van E3. Die beurs gaat dit jaar niet door, maar diverse andere bedrijven houden wel presentaties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

En dan zal MarioKart nieuwe tracks ook bwkwns worden gemaakt denknik zo...laatste was 18 maart en elk kwartaal zouden ze met 2 nieuwe cups komen toch?

0

Aanbevolen voor jou