Nieuwe Nintendo Direct verschijnt in de nacht van 23 op 24 september

Nieuwe Nintendo Direct verschijnt in de nacht van 23 op 24 september

Nintendo zendt binnenkort een nieuwe Nintendo Direct-presentatie uit met meer nieuws over aankomende Switch-games.

De livestream vindt plaats in de nacht van 23 op 24 september om middernacht Nederlandse tijd. De Nintendo Direct duurt ongeveer veertig minuten en draait voornamelijk om Nintendo Switch-games die deze winter verschijnen.

Verder is het mogelijk dat er nieuws wordt gedeeld over nieuwe platformen die worden toegevoegd aan Nintendo Switch Online. Geruchten wijzen op de komst van onder andere Game Boy- en Game Boy Color-games naar de abonnementsdienst en het lijkt er tevens op dat een nieuwe Switch-controller wordt onthuld. Mogelijk is de controller een opvolger van de eerder verschenen NES- en SNES-controllers voor de Switch.

De videopresentatie is te bekijken op de website of het YouTube-kanaal van Nintendo en onder dit bericht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk eindelijk Bayonetta3 beelden!! Ik verwacht dit wel sinds Platinum de laatste week verschillende berichten heeft geplaatst dat ze het graag willen laten zien, maar dat ze op Nintendo moeten wachten. Dit ga je niet vlak voor een Direct zeggen uit het niets. Dus duimen!!! :D Daarnaast verwacht ik meteen de aankondiging van Astral Chain 2. ;)

0
test

Zelda BOTW 2 wordt vervroegd uitgebracht: feestdagen 2021?

0
test

@Monojaxx Ik wacht ook op nieuws van Zelda BoTW maar de kans is erg klein. Verwacht het eerder pas eind van het jaar of begin volgend jaar informatie erover

0

Aanbevolen voor jou