‘Nieuwe Nintendo Direct in de week van 12 september’

‘Nieuwe Nintendo Direct in de week van 12 september’

Er gaan geruchten dat in september een Nintendo Direct plaatsvindt. Journalist Jeff Grubb meldt dat dat gebeurt in de week van 12 september.

“Er komt een Nintendo Direct in september.” Met die woorden trapt de Last of the Nintendogs-podcast van Jeff Grubb af. “Echt, we zeggen het. In het verleden hebben we ons nooit [op een Nintendo Direct-datum] toegelegd, maar nu doen we dat wel.”

Jeff Grubb meldt dat “een best wel goede bron” hem heeft verteld dat de Nintendo Direct plaatsvindt

Watch on YouTube

. Hij denkt dat de presentatie na maandag 5 september wordt aangekondigd, dan is het namelijk Labour Day in Amerika.

Volgens Grubb zouden tijdens de Nintendo Direct de Nintendo Switch-ports van The Legend of Zelda: Wind Waker en Twilight Princess aangekondigd kunnen worden. Hij voegt eraan toe dat Nintendo vaker games afmaakt en ze vervolgens een tijdje niet uitgeeft, en dat het daarom niet met zekerheid te voorspellen is wanneer de games aangekondigd worden, laat staan wanneer ze daadwerkelijk uit zouden komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Dat zou mooi zijn, dat valt dan net in de week dat ik vakantie heb. Zelda ports... hmja, als het zo is, leuk, maar zit er niet op te wachten. Ik kan mijn WiiU nog aanslingeren als ik per se WWHD en TPHD wil spelen. Maar het wordt wel tijd voor een nieuwe, 'echte' Direct met ook Nintendo games erin.

0

Aanbevolen voor jou