Nieuwe Need for Speed wordt morgen onthuld

Nieuwe Need for Speed wordt morgen onthuld

Electronic Arts heeft bevestigd dat de nieuwe Need for Speed-game morgen wordt onthuld.

De eerste officiële trailer van de game wordt morgen om 17:00 uur Nederlandse tijd online geplaatst. Hieronder staat de YouTube-video waarin de trailer morgen verschijnt.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een nieuwe Need for Speed-game - EA bevestigde eerder dit jaar zelf dat het spel ergens eind dit jaar moet verschijnen. Tom Henderson meldde vorige week dat de onthulling wordt gedaan middels een trailer van negentig seconden, en dat er muziek van rapper A$AP Rocky te horen is op de soundtrack.

Volgens eerdere geruchten komt de game uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S - het is niet bekend of de game ook naar PS4 en Xbox One komt. Het spel wordt ontwikkeld door Criterion - ook bekend van de Burnout-games.

Eerder lekte er echter al een korte clip van de game online. In de clip is te zien hoe een Chevrolet Bel Air probeert door een donutvormig object heen te springen en daarin faalt. Daarbij zijn duidelijk diverse tekeningen te zien rondom de auto. Dit komt weer overeen met een eerder gerucht - de game zou een realistisch uiterlijk combineren met "anime-elementen".

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een trailer met schijt muziek, maar goed iedereen zijn smaak. Gezien de muziek zal dit wel weer een open wereld NFS game gaan worden waarin je de auto kan tunen en weet ik veel wat voor meuk nog meer. Ik zou graag een nieuwe Need For Speed Hot Pursuit zien.

0
test

Ik heb altijd een beetje het idee dat NFS sinds carbon alleen nog maar downhill gaat. Forza Horizon bijvoorbeeld, is Need for Speed op eigenlijk alle fronten voorbij gestreeft. NFS leunt in veel gevallen nog steeds te veel op de Underground roots en is een beetje stil blijven staan, maar lijkt tegelijkertijd ook te zijn vergeten wat die games zo succesvol maakte. Ze hebben hun klassiekers in dit genre wel gemaakt, dus ergens moeten ze het nog kunnen. Wie weet hebben ze het wiel opnieuw uitgevonden en wordt dit weer een goeie NFS game. Zolang ze het Kaarten systeem maar weg laten, dat was echt een waardeloos iets.

0
test

@RedBiohazzerd Nou ik houd mn hart vast, volgens mij wordt dit een gigantisch over the top, cringe & woke zootje. Ik hoop het niet, want ik heb wel weer zin in een goeie NFS, maar t zal me niets verbazen. Misschien als het racen zelf echt wel weer goed is, dan kan ik er misschien mee leven ;P

0
test

@CroniC over the top kan ik nog wel mee leven, het zijn tenslotte eigenlijk altijd al arcade race games geweest. Maar het moet wel om auto's en het racen draaien, en niet om politiek geneuzel, of een belachelijk kaarten systeem (micro transactions) waarmee je, je auto tuned. Als ik een kaarten spel wil spelen ga ik wel een potje Patience, of naar het casino, dan kan ik er in ieder geval nog een klap geld mee winnen.

0
test

@RedBiohazzerd In nfs heat zat dat kaarten systeem al niet meer dus denk niet dat ze daar naar terug gaan. Ik vond heat daarnaast de leukste racegame die ik in jaren heb gespeeld.

0

Aanbevolen voor jou