Na het uitlekken van de speelbare demo was het weer snel duidelijk hoeveel racefans uitkijken naar het 'tweede vervolg' op één van de meest populaire race-series, namelijks 'TOCA Touring Cars'. Voor Codemasters een mooie gelegenheid om de officiele site uit te breiden met een volledig nieuwe layout, spelersprofielen, screenshots en een lijst met features van het spel.

Mensen die moeite hebben met de Engelse taal kunnen opgelucht adem halen. De site is namelijk in het Nederlands.Ryan McKane, een testrijder met benzine in zijn aderen, worstelt met de herinnering aan een vader die teleurgesteld in hem was, terwijl het fenomenale succes van zijn broer op het circuit elke kleine overwinning die hijzelf behaalde compleet overschaduwde. Als zijn vader overlijdt in een verwoestende vlammenzee op het asfalt waar hij zo van hield, verandert Ryans gefrustreerde ambitie in de ijzersterke overtuiging dat hij alle tegenstand moet zien te overwinnen, met als doel: eerst DTM Race Driver worden en daarna misschien zelfs wereldkampioen.

Vreemd genoeg wordt er op de site enkel melding gemaakt van de Playstation 2 en PC DVD versie van het spel. Over een Xbox-versie is niets vermeld.

Met dank aan Cryothic voor het melden van dit nieuws.