Nieuwe NBA Live-game deze herfst | Gamer.nl

Nieuwe NBA Live-game deze herfst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bevestiging van EA Sports komt nadat de bekende basketballer Kyrie Irving in een tweet sprak over de game. "In Orlando voor #AllStar bezig met de #FutureOfBasketball met @EASPORTSNBA, ga de nieuwe #NBALIVE13! bekijken." Later plaatste EA Sports zelf ook een tweet waarin een foto stond met Irving die de game speelt.

"Dit najaar lanceren we een compleet nieuwe ervaring voor de toekomst van het basketbal met NBA Live 13", zo luidt de uiteindelijke bevestiging van EA Sports. De ontwikkelaar laat weten dat er binnenkort meer informatie wordt vrijgegeven. Met NBA Live 13 blaast uitgever Electronic Arts de basketbalserie nieuw leven in. De laatste game verscheen in de herfst van 2009, het vervolg hierop werd een jaar later vlak voor release alsnog geannuleerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou