Nieuwe naam van Overwatch-personage McCree bekendgemaakt

Nieuwe naam van Overwatch-personage McCree bekendgemaakt

Blizzard heeft de nieuwe naam van het Overwatch-personage McCree bekendgemaakt: Cole Cassidy.

McCree gaat vanaf 26 oktober Cole Cassidy heten. Blizzard is ook bezig met de plannen voor een nieuw verhaal binnen Overwatch, waarin McCree een belangrijke rol speelt. Vanwege de naamsverandering wordt dit nieuwe narratief echter uitgesteld tot later dit jaar.

In augustus liet Blizzard al weten dat McCree een naamswijziging zou krijgen. McCree is namelijk vernoemd naar Jesse McCree, de voormalige hoofdontwerper van Diablo 4. Hij werkt niet meer bij bedrijf nadat hij genoemd werd in de aanklacht van Activision Blizzard door de staat Californië. Die aanklacht draait om de discriminatie, seksuele intimidatie en ongelijkheid die volgens de staat heerst op de werkvloer van het bedrijf. McCree vertrok samen met Diablo 4-regisseur Luis Barriga en World of Warcraft-ontwerper Jonathan LeCraft. McCree werd specifiek in de aanklacht genoemd voor zijn werkgedrag.

Blizzard liet ook weten dat in-game personages voortaan niet meer vernoemd zullen worden naar Blizzard-werknemers. "We gaan beter nadenken over het toevoegen van referenties naar elementen uit de echte wereld in toekomstige Overwatch-content."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is hij dan al schuldig verklaard? hij zal ongetwijfeld geen net mannetje geweest zijn, maar ben je niet pas schuldig op moment dat dit bewezen is, of is dat laatste al gebeurt doormiddel van een rechter?

0
test

Is er dan een rechterlijke uitspraak dan nodig om iemands naam weg te poetsen uit een game? In de Verenigde Staten is het heel goed mogelijk om iemand te ontslaan zonder opgaaf van een geldige reden, daar hoeft geen rechter aan te pas te komen. Ik heb begrepen dat er een intern onderzoek naar hem is gedaan, waardoor de reden van zijn ontslag al beter is beargumenteerd dan strikt noodzakelijk.

0
test

@DarkraverX Ik kan me voorstellen dat die persoon ook niet heel geliefd is bij het bedrijf, dus dat ze om die reden wellicht het aandenken weg wilden hebben.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik heb vorige maand een McCree poppetje gekocht. Nu maar wachten tot die geld waard wordt, hahaha.

0
test

@Rainking Haha misschien straks als Overwatch 2 uitkomt

0

Aanbevolen voor jou