Nieuwe Mortal Kombat 11-personages worden deze week onthuld

Nieuwe Mortal Kombat 11-personages worden deze week onthuld

Ed Boon, mede-bedenker van Mortal Kombat, zegt op Twitter dat de nieuwe vechters van Mortal Kombat 11 waarschijnlijk deze week worden onthuld. De personages zijn een onderdeel van de Kombat Pack-uitbreiding van het spel.

In zijn Tweet zegt Boon als alles goed gaat, de nieuwe vechters van Mortal Kombat 11 deze week worden aangekondigd. Eerder was al bekend dat Shang Tsung naar het spel komt als uitbreiding, net zoals vijf anderen, nog niet onthulde personages. Mortal Kombat 11 bevat op dit moment 25 speelbare vechters, bestaande uit zowel oude bekenden als nieuwe personages.

De nieuwe Mortal Kombat 11-personages zullen los verkrijgbaar zijn, maar kunnen ook samen worden aangeschaft als onderdeel van de aangekondigde Kombat Pack van het spel. Dit pakket bevat naast de zes nieuwe vechters, die geleidelijk worden uitgebracht, ook zeven exclusieve outfits en zeven uitrustingen. Bovendien kunnen bezitters van de Kombat Pack een week eerder aan de slag met de nieuwe personages. De Kombat Pack gaat 39,99 euro kosten, maar heeft nog geen releasedatum.

Vorige week werd onthuld dat Mortal Kombat 11 na Kingdom Hearts 3 de bestverkochte game in 2019 tot nu toe is in de Verenigde Staten. Ook heeft het vechtspel met 1,8 miljoen digitale downloads voor console en pc de beste digitale lancering ooit in de Mortal Kombat-franchise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Stewie Griffin en Chucky

0
test

ik wacht wel op de Ultimate edition ipv nu 100 euro uitgeven.

0

Aanbevolen voor jou