'Nieuwe Monster Hunter voor Switch wordt binnenkort onthuld'

'Nieuwe Monster Hunter voor Switch wordt binnenkort onthuld'

De insider die zichzelf Dusk Golem op Twitter noemt claimt dat Capcom binnenkort een nieuwe Monster Hunter-game voor Switch onthult.

Er gaan al langer geruchten over een nieuwe Monster Hunter op Switch. Volgens Dusk Golem wordt de game binnenkort onthuld en en draait het spel op een Switch-versie van de RE Engine.

Op de Switch is op dit moment alleen Monster Hunter Generations Ultimate beschikbaar - in Japan heet de game Monster Hunter XX. Het is een HD-versie van de eerder uitgekomen, gelijknamige Nintendo 3DS-game. Ondertussen hebben andere systemen de afgelopen jaren Monster Hunter World en diens uitbreidingen ontvangen. De game bleek een groot succes.

Dusk Golem lijkt het vaak bij het rechte eind te hebben als het gaat om geruchten rondom uitgever Capcom. Eerder onthulde hij veel details over een nieuwe Resident Evil-game, die allemaal bleken te kloppen toen Resident Evil Village werd onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal wel een beetje tegelijk met de nieuwe Monster Hunter film zijn.

0
test

Let's hope so, ik heb MHGU ondertussen bijna 100%, op een paar missies na die onmogelijk zijn zonder een goed team. En ik kan maar niet aan MHW wennen, heb er wel 100+ uur in zitten, maar het blijft te westers aanvoelen.

0

Aanbevolen voor jou