In plaats van één groot pakket is ervoor gekozen om verschillende pakketten uit te brengen. Hierdoor kunnen spelers kiezen uit de verschillende nieuwe modi en levels.

De 'Bass Mode' stelt spelers in staat Bass, de rivaal van Megaman, te besturen. Deze modus kost 200 Nintendo punten (oftewel 2 euro) en komt op 5 april beschikbaar. De drie speciale levels kosten elk 100 Nintendo punten. Het eerste nieuwe level is beschikbaar vanaf 5 april en de andere twee levels zijn vanaf 26 april beschikbaar. Op diezelfde dag komt de 'Endless Attack Mode' uit voor 300 Nintendo punten.

Endless Attack

De Endless Attack Mode zat ook in Mega Man 9. In deze modus proberen spelers zoveel mogelijk levels te voltooien en bazen te verslaan met slechts één leven. Er lijkt geen einde te komen aan de levels die te spelen zijn, maar in werkelijkheid zitten er in 42 levels in de modus voor Mega Man 9. Omdat de volgorde van levels willekeurig wordt bepaald is het voor spelers van te voren onmogelijk om te weten voor welke uitdaging ze komen te staan.