Nieuws
Avatar: Reckoning

Nieuwe mobiele mmo gebaseerd op Avatar-films aangekondigd

Avatar: Reckoning moet ergens dit jaar verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
Er wordt gewerkt aan een nieuwe mobiele Avatar-game genaamd Avatar: Reckoning.

De game, gebaseerd op de James Cameron-filmreeks, combineert een mmo met shooterelementen en laat spelers samenwerken met Na'vi-clans die het tegen de RDA opnemen om hun thuishaven te beschermen. Daarbij komen spelers in gebieden van Pandora die niet in de films voorkomen. 

In Avatar: Reckoning creëren spelers hun eigen personage en nemen ze deel in solo- en co-op-missies. Ook zijn er PvP-gevechten. Het spel moet in de loop van dit jaar op iOS en Android uitgekomen en wordt door Archosaur Games in samenwerking met Tencent ontwikkeld in Unreal Engine 4. 

Avatar: Reckoning is niet de enige game gebaseerd op Avatar die in d emaak is. Ubisoft werkt aan Avatar: Frontiers of Pandora voor consoles en pc en daarnaast is het mobiele spel Avatar: Pandora Rising in de maak. De eerste film kwam in 2009 uit en het tweede deel moet eind dit jaar in de bioscoop draaien. Daarna moeten er meer vervolgen uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

PUBG-maker klaagt Apple en Google aan vanwege Free Fire-games Nieuwe The Settlers komt in maart uit
1

Reacties op: Nieuwe mobiele mmo gebaseerd op Avatar-films aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    coola

    • 14 januari 2022 15:15
    Heb echt helemaal niks met mobile gaming. Heb ook vrij weinig met de Avatar film(reeks) de eerste film was te veel Pocahontas in space, maar ik moet toegeven het universum van Avatar is wel heel erg interessant en ondanks deze mobiele game mij op geen een manier aanspreekt spreekt Avatar: Frontiers of Pandora mij 100% ( mede door dat de mensen achter die game supermooie gedetailleerde game werelden kunnen maken met geweldige gameplay)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.