Nieuwe mobiele Hitman-game aangekondigd | Gamer.nl

Nieuwe mobiele Hitman-game aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"We hebben Hitman: Sniper ontworpen als een buitengewoon competitieve sniping-game die zich focust op een subtiele uitvoering", legt de ontwikkelaar uit. De game is opgedeeld in verschillende scenario's waarin spelers meerdere doelwitten moeten uitschakelen met een scherpschuttersgeweer. Square Enix Montréal vergelijkt de opzet met de Hitman: Sniper Challenge-actie die ontwikkelaar IO Interactive hield rond de lancering van Hitman: Absolution.

De studio laat weten dat de free-to-play game nog dit jaar verschijnt. Bovendien maakte Square Enix Montreal bekend dat het binnenkort meer details geeft over nieuwe maps voor de mobiele game Hitman GO, waarvan vandaag een Android-versie is verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou