Nieuwe mobiele game over Harry Potter aangekondigd

Nieuwe mobiele game over Harry Potter aangekondigd

Portkey Games heeft een nieuwe mobiele game over Harry Potter aangekondigd. De ontwikkelaar maakte dit bekend via Twitter.

De aankondiging van de nieuwe Harry Potter-game werd gedaan via het twitteraccount van Wizarding World. Portkey Games brengt een nieuwe puzzel-game uit met de naam Harry Potter: Puzzles en Spells. Het is een matching-game die iets weg heeft van andere games als Candy Crush. Op de achtergrond van de puzzels zijn bekende taferelen uit het Harry Potter-universum te zien.

Of de game een succes gaat worden is nog de vraag. Na een game als Wizards Unite en Harry Potter: Hogwarts Mystery maakt een simpele drie-op-een-rij-game niet veel indruk op Twitter. De reacties zijn merendeels negatief. Fans hadden eerder gehoopt op een nieuwe Harry Potter-RPG. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend. Volgens de tweet verschijnt de game “binnenkort”.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wauw, we nemen Candy crush + Harry Potter en we hebben een een bijzondere game gemaakt -_- Afschuwlijk wat mij betreft.

0

Ik vraag me serieus af waarom er nou niet gewoon een fatsoenlijke RPG in het Harry Potter universum kan worden gemaakt. In plaats daarvan komen ze met een pay-to-win RPG en nu met deze meuk. Verdient dit nu écht beter dan een volwaardige game?

0
test

@sanderth LOTR begaat praktisch hetzelfde lot. Ik bid met je mee iig.

0

@Dokter Caspari Doen ze dit ook zo met LOTR? Herinner me even, ik kan me geen slechte LOTR games herinneren om eerlijk te zijn :P Shadow of War had volgens mij wel microtransacties, maar ik dacht dat het daar er inmiddels zo goed als uit was?

0

@sanderth ik denk vooral dat WB heel beschermend is over hun IP en bang zijn dat ze het 'universum' kapot maken en dus liever het veilig spelen door generieke meuk uit te brengen die los staan van het verhaal maar wel een HP skin hebben.

0

Aanbevolen voor jou