Nieuws
gta online

Nieuwe Gerald-missies naar Grand Theft Auto Online

Gerald's Last Play Contact Missions

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er komen een aantal nieuwe missies naar Grand Theft Auto Online in het thema van de drugsdealer Gerald. Dat maakte Rockstar bekend in een persbericht.

De nieuwe content heet Gerald's Last Play Contact Missions en bevat zes nieuwe missies, waarbij spelers de drugs dealende partner van Lamar Davis moeten helpen. Het gaat om de missies Make Ends Meat, Go Figure, Fast Peddling, Deal With It, Bad Companies en End Product. De missies hoeven niet in een bepaalde volgorde gespeeld te worden.

In Make Ends Meat is iets niet pluis in het slachthuis. Geralds rivalen brouwen er hun drugs voordat ze de straten ermee overspoelen. Spelers moeten de bendeleden overmeesteren die de boel bewaken en moeten het receptenboek van de drugs in handen krijgen.

Bij Go Figure heeft slimme rivaliserende dealer cocaïne verstopt in actiefiguurtjes en Gerald heeft een tip gekregen dat zijn zaakjes kan helpen. Haal de bus op om de geleverde figuurtjes op te sporen en te bemachtigen.

Fast Peddling is een missie waarbij spelers Gerald moeten helpen om zijn zaak te beschermen tegen bikers, die het willen overnemen. De speler moet ze even laten zien dat Gerald niet gediend is over deze gang van zaken.

In Deal With It is er een deal flink uit de klauwen gelopen en moet de speler het zoekgeraakte product vinden waar Gerald een zender op heeft geplaatst. Rivaliserende bendes weten dit misschien ook, dus stel de spullen veilig én houdt ook nog even de politie op afstand.

Bij Bad Companies wil Gerard een rivaliserende bendeleider ombrengen, maar moet hij hem eerst nog wel even zien te vinden. Om de rivaliserende leider uit zijn tent te lokken, moeten spelers zijn crew uitschakelen.

In End Product wil Gerald in één grote monsterdeal al zijn merchandise verkopen aan een lokale koper. Zorg dat deze deal soepel verloopt.

Deze missies zijn vanaf nu beschikbaar in Grand Theft Auto Online op de PlayStation 4, Xbox One, pc.

gta online
gta online

Dit artikel delen:

Lees meer

Verwijderde Guerrilla Games-tweet noemt PlayStation 5 Red Dead Redemption 2 komt naar Xbox Game Pass
1

Reacties op: Nieuwe Gerald-missies naar Grand Theft Auto Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 24 april 2020 10:14
    Gisteren gechecked. Een aantal missies zijn echt flink knallen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.