Nieuws
Red Dead Redemption online

Nieuwe missies en beloningen in Red Dead Online

Geschreven door Jari Klapwijk op
Red Dead Online krijgt deze week een aantal nieuwe missies. Daarnaast zijn er weer verschillende beloningen en kortingen.

Er staat een nieuwe lading Hardcore Telegram Missions klaar. Deze zijn anders dan de gewone Telegram Missions. Vijanden zijn namelijk niet zichtbaar op de mini-map en je hebt geen richthulp. In de eerste van deze missies, Good and Dead, is je opdracht om een doelwit in het centrum van Saint Denis af te maken. Je krijgt alleen te zien welke outfit je doelwit als laatste aan had. 

De tweede missie, Frontier Justice, gaat over de gewapende bezetting van Armadillo door de Del Lobos-bende. Afgezien van een paar bewaakte gebieden, kun je je vrij door de stad bewegen, zolang je maar niet schiet. Als je de gijzelaars bevrijdt, kun je de activiteiten van de bende op verschillende manieren verstoren.

In de derde nieuwe missie, Cold Day in Hell, moet je zo stil mogelijk te werk gaan. Een plaatselijke bende heeft plannen voor hun volgende overval en jij bent benaderd om die plannen te stelen. Zodra bekend wordt waar de bende zich bevindt, komt je werkgever in direct gevaar, dus dat moet je ten koste van alles voorkomen.
Red Dead Online

Beloningen

Het voltooien van Trader en Moonshine Sales levert vijftig procent extra RDO$ en Role XP op tot 4 oktober. Traders en Moonshiners die inloggen ontvangen 25 Trader Goods en een Mash Refill. Leden van The Quick Draw Club No. 3 ontvangen een Trader Resupply en 2.000 Moonshiner XP. Alle races leveren dubbele XP op. 
Bij de Stables krijg je dertig procent korting op alle Race Horses en Stable Stalls. Horse Care Packages zijn gratis. De Butcher Table en de Moonshine Shack zijn vijf Gold Bars goedkoper dan normaal. Traders boven Rank 10 kunnen veertig procent besparen bij aankoop van de Hunting Wagon uit de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus. Alle Trader Cosmic Role Items zijn de komende zeven dagen ook 30% goedkoper.

Prime

Prime-leden die hun Rockstar Games Social Club-account vóór 25 oktober verbinden met Prime Gaming, krijgen een beloning voor 40 Capitale en betalen maar de helft van het Mauser Pistol.

Dit artikel delen:

Lees meer

Benchmark met Core i9-12900 en nieuw Asus-moederbord gelekt Waar moet je op letten bij het kiezen van een pc-behuizing
1

Reacties op: Nieuwe missies en beloningen in Red Dead Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    coola

    • 29 september 2021 13:49
    Meh. Ik start de game pas weer op als quick draw pass 4 er is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.