Nieuws

Nieuwe Midnight Suns-video draait om het hoofdpersonage

Genaamd The Hunter

Geschreven door Jari Klapwijk op
In een nieuwe Hero History-video van Marvel's Midnight Suns wordt ingezoomd op het hoofdpersonage The Hunter.

The Hunter is het eerste Marvel-personage dat volledig te personaliseren is. Spelers kunnen kiezen uit verschillende uiterlijke kenmerken en vaardigheden. Welke vaardigheden er worden gekozen heeft invloed op de vechtstijl van het personage. Het verhaal achter The Hunter wordt in de onderstaande video verder uitgelegd. 

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarin spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Midnight Suns komt voor april 2023 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Een exacte releasedatum is er nog niet. Voorheen zou het spel op 7 oktober uitkomen, maar de game werd uitgesteld. Het is ook nog onduidelijk wanneer de versie voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch uitkomt. Bekijk de laatste trailer hieronder.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft Forward staat in het teken van drie games Fable nog niet klaar om getoond te worden
0

Reacties op: Nieuwe Midnight Suns-video draait om het hoofdpersonage

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.