Nieuws
METROID DREAD

Nieuwe Metroid Dread-patch met drie Boss Rush-modi uitgebracht

Voor de echte doorbijters

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe, gratis patch voor Metroid Dread uitgekomen waarmee drie verschillende Boss Rush-modi worden toegevoegd.

Er is een standaard Boss Rush-modus die na het uitspelen van de game beschikbaar komt en spelers achter elkaar tegen alle bazen uit de game laat vechten. Na elke baas wordt alle ammunitie aangevoeld, maar niet de levensbalk van spelers. Het doel is om alle bazen zo snel mogelijk te verslaan; wanneer spelers doodgaan in de game, begint men weer bij de baas waar men gebleven was, maar krijgt men wel een tijdspenalty.

Wanneer spelers Boss Rush hebben uitgespeeld, ontgrendelen Survival Rush. Hierin hebben spelers vijf minuten om zoveel mogelijk bazen uit de game te verslaan, maar na elke verslagen baas komt er tijd bij op de teller. Eén keer doodgaan betekent echter wel helemaal opnieuw beginnen.

Tot slot is er Dread Rush, dat alleen beschikbaar komt wanneer spelers het spel uitspelen in de Dread-moeilijkheidsgraad (waarbij men na één keer geraakt te worden doodgaat). Ook in Dread Rush moeten alle eindbazen achter elkaar worden verslagen, maar daarbij is één keer geraakt worden al meteen game over.

In februari kwam er al een patch uit voor Metroid Dread, waarmee de hierboven benoemde Dread-moeilijkheidsgraad samen met de Rookie-moeilijkheidsgraad werd toegevoegd.

Metroid Dread verscheen vorig jaar voor Nintendo Switch en biedt klassieke metroidvaniagameplay vanaf een zijaanzicht. De game ontving een 9 op Gamer.nl: "Metroid Dread combineert de oude, vertrouwde Metroid-formule met genoeg frisse ideeën om de 35 jaar oude reeks nieuw leven in te blazen. Niet eerder liet Samus zich zo vloeiend besturen en is de actie zo spectaculair geweest. De EMMI vormen een spannende onderbreking op het standaard verkennen, maar over alle onderdelen van Metroid is even goed nagedacht. Optionele upgrades voegen in de meeste gevallen echter nauwelijks wat toe en zo vrij als Super Metroid wil het ook niet worden. Het zijn kleine misstappen voor een game die Metroid weer op de kaart zet."

Dit artikel delen:

Lees meer

Football Manager 2022 nu tijdelijk gratis te spelen op pc en Xbox Square Enix legt handelsmerk voor Tactics Ogre: Reborn vast
0

Reacties op: Nieuwe Metroid Dread-patch met drie Boss Rush-modi uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.