Nieuwe Mega Man-concept art gevonden in Mega Man Legacy Collection 2 | Gamer.nl

Nieuwe Mega Man-concept art gevonden in Mega Man Legacy Collection 2 | Gamer.nl

Er is mogelijk nieuwe Mega Man-concept art gelekt in Mega Man Legacy Collection 2.

In het museumgedeelte van Mega Man Legacy Collection 2 staat een nieuwe concepttekening tu en de originele concept art van Mega Man 8. Deze concept art is nooit eerder getoond en lijkt niet op andere Mega Man 8-concept art.

Fans denken dat dit concepttekeningen zijn van een nieuw Mega Man-project, omdat deze tekeningen zijn gemaakt door Yuji Ishihara, die niet eerder heeft gewerkt aan games uit de hoofdserie, maar aan onder anderen de Mega Man Battle Network-serie.

Ook is het design vergelijkbaar met het design van Mega Man uit Super Smash Bros. voor Wii U, wat zou betekenen dat de tekening niet ouder zou zijn dan die game. Daarnaast is het de enige concept art in de galerij die digitaal getekend is en waarin Mega Man een outfit draagt die een bo power-up lijkt te representeren, wat niet op deze manier voorkomt in Mega Man 8.

Hoewel met zekerheid gezegd worden dat de tekening relatief nieuw is, is niet bekend of er daadwerkelijk een nieuw Mega Man project op gang is of dat deze tekening aan een dergelijk project gekoppeld kan worden. Wellicht is de tekening afkomstig uit een project dat inmiddels al geannuleerd is.

Mega Man Legacy Collection 2 is gisteren gelanceerd en nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de desbetreffende concept art.

Megaman8
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou